İspanya'dan Şok Eden Haber! Palma, Mayorka'da 21 yaşındaki bir kadın, havalimanı otomatından aldığı kahve nedeniyle anafilaktik şok geçirip yoğun bakıma kaldırıldı. Olayın korkutan detayları ortaya çıktı.

Nadir Asya Altın Kedisi Tayland'da Görüntülendi! Nadir Asya Altın Kedisi Tayland'da Görüntülendi!

Böceklerle Dolu Kahve ve Şiddetli Reaksiyon

Kimliği açıklanmayan genç kadın, Pazartesi günü Mayorka'nın Palma kenti yakınlarındaki Son Sant Joan Havalimanı'ndaydı. Havayolu şirketinde çalışan kadın, yolculuğu esnasında bir otomattan kahve aldı. Kahveyi içerken tuhaf bir tat fark etti ve bardağın içine baktığında dehşete düştü: Bardak böceklerle doluydu!

Hemen otomatın ait olduğu şirketi arayan kadın, yaşadığı şoku anlattı. Şirket ise sadece ücret olan 50 cent'i geri ödemeyi teklif etti. Midesi bulanmaya başlayan kadın durumu hafife aldı ancak kısa süre sonra işler ciddiye bindi. Baş dönmesiyle birlikte "göremiyorum" diyerek arkadaşından yardım isteyen kadın, dakikalar sonra bilincini kaybetti.

Ambulans ve Yoğun Bakım Mücadelesi

Bilincini kaybeden kadının yüzü şişmeye başladı ve nefes almakta zorlandı. Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri, kadına hemen müdahale ederek hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tetkiklerde kadının böcekli kahve nedeniyle anafilaktik şok geçirdiği tespit edildi.

Aile Şikayetçi Oldu, Havalimanı Açıklama Yaptı

Hayati tehlike atlatan genç kadın, 36 saat boyunca yoğun bakımda kaldı. Erkek arkadaşı İspanyol basınına yaptığı açıklamada doktorların "şanslı olduğunu" söylediklerini aktardı. Hastaneden taburcu olan kadın ise en zor anları yoğun bakıma alınırken yaşadığını belirtti.

Kadının ailesi ise yaşanan olaydan dolayı havalimanı yönetiminden şikayetçi oldu. Havalimanı yetkilileri ise olayı teyit ederek söz konusu otomatın kullanım dışı bırakıldığını duyurdu. Açıklamada ayrıca olayın dikkatsizlik nedeniyle yaşanan bir yaralanma olduğu belirtildi.

Yetkililer Uyardı: Hijyene Dikkat!

Bu olay, havalimanlarında bulunan yiyecek içecek otomatlarının hijyeni konusunda soru işaretleri doğurdu. Uzmanlar, özellikle yolculuk sırasında tüketilen gıdalarda hijyene dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Editör: Haber Ekspres