2003 yılında "Everyway That I Can" şarkısıyla Türkiye'ye birinciliği getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra tekrar Eurovision sahnesinde olacak.

Dilan ve Engin Polat'ın tutukluğu devam edecek mi? | İşte son gelişmeler Dilan ve Engin Polat'ın tutukluğu devam edecek mi? | İşte son gelişmeler

21 Yıl sonra sahnede

Sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı duyuru ile büyük heyecan yaratan Erener, Eurovision'un resmi YouTube kanalında yapılacak olan canlı yayına tüm hayranlarını davet etti. Erener, yaptığı duyuruda, "Yarın saat 21:00’da Eurovision YouTube kanalında canlı yayın başlayacak, 21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?" ifadelerini kullandı.

Heyecan dorukta

Sertab Erener'in bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları, Erener'in Eurovision sahnesine geri dönüşünü büyük bir heyecanla bekliyor.

Bu yıl İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ilk yarı finali 7 Mayıs Salı günü gerçekleştirilmişti. İkinci yarı final ise 9 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Sertab Erener'in Eurovision'a geri dönüşü, yarışmanın heyecanını bir kat daha arttırmış durumda.

Editör: Sedef Didem Ezme