İlk toplantılarını Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır ilçelerinde gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe örgütlerinden yeni dönem çalışmaları hakkında öneriler aldı.

CHP İzmir il yönetim kurulu, ilçe başkanlıklarında ilçe yönetim kurulları ile yapılan toplantıların ardından, yeni seçilen Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, Beydağ Belediye Başkanı Şakir Başaran, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu ve Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu ile meclis üyelerini belediyelerinde ziyaret ederek tebrik etti.

31 Mart sonrasında büyükşehirde ve 28 ilçede büyük başarı elde ettiklerinin altını çizen İl Başkanı Aslanoğlu, bu başarının gerçek sahiplerinin İzmirliler olduğunu vurguladı. Aslanoğlu, bu desteğin belediye başkanlarının sorumluluğunu artırdığına dikkat çekti.

Festiwell 2024 İzmirlileri sağlıklı yaşamla buluşturuyor Festiwell 2024 İzmirlileri sağlıklı yaşamla buluşturuyor

İlçe değerlendirme toplantılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Şenol Aslanoğlu, "İl yönetim kurulumuz ile birlikte hem yerel seçimlerde canla başla çalışan ilçe örgütlerimize hem de ilçelerinde büyük farklarla seçim kazanan belediye başkanlarımız ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yerel seçimlerde İzmirlilerin büyük desteğiyle bambaşka bir hikaye yazıldı. Bundan 100 yıl sonra CHP'nin birinci parti olduğu bu seçimler konuşulacak ve hatırlanacaktır. Belediye başkanlarımızdan beklentimiz, 100 yıl sonra bu seçimler konuşulurken, CHP'li belediyelerin bu tarihi desteğin karşılığını fazlasıyla verdiğinin de konuşulmasıdır. Bunun tek yolu da vatandaşlarımızın hayatına dokunan hizmetlerden ve ilçelerimizin çehresini değiştirecek, sosyal yönünü güçlendirecek projelerden geçmektedir" ifadelerini kullandı.

Aslanoğlu, ziyaret ettikleri belediye başkanlarının heyecanlı ve kararlı olduklarını belirterek, ülkenin ekonomik şartları ve yeni kazanılan belediyelerdeki borç yükünün zorluklarına rağmen belediye başkanlarının bu işin üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi. Ayrıca, belediye başkanlarının arkasında büyük bir örgüt gücünün bulunduğunu ve ilçe örgütlerinin belediye başkanlarının hizmetlerinde destekçisi olmaya devam edeceğini vurguladı.

Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır'daki CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Aslanoğlu ve il yönetimi, örgütlere yakalanan seçim başarısındaki emekleri için teşekkür etti. Aslanoğlu, ilçe ziyaretlerinde yeni dönem çalışmalarının konuşulduğunu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti. Ayrıca, bu ziyaretlerin iktidar yolculuğunun ilk adımları olduğunu ve ilçe örgütleri ile belediye başkanlarıyla birlikte çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN