İzmir Belediye Başkanı Tugay'dan "su indirimi" açıklaması! İzmir Belediye Başkanı Tugay'dan "su indirimi" açıklaması!

Çiğli Belediyesi'nin Anneler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kermes, Başkan Onur Emrah Yıldız'ın yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe ve Kadın Kolları yönetimi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kursiyerleri ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Kermesin açılışını Başkan Yıldız, eşi Gamze Yıldız ile birlikte gerçekleştirdi. Büyük bir ilgi gören açılışta Başkan Yıldız, stantları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve stantlardan alışveriş yaptı.

Kermeste, kadınların evlerinde veya belediye kurslarında ürettikleri el emeği ürünler sergilendi. Çantalar, lifler, deri ürünler, şallar, takılar, ev tekstili ürünleri, amigurumi oyuncaklar, mumlar, konserve ve reçeller gibi ürünler yer aldı. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, 11 Mayıs Cumartesi gününe kadar kermesi ziyaret edebilecekler.

Başkan Yıldız, kadınların yanlarında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirterek, "Her birimiz birer engelli adayıyız" dedi ve 26 mahalleden engelli çocuğu olan annelerin belediyede istihdam edileceğini müjdeledi. Bu adımın, Çiğli'nin yanı sıra Türkiye genelinde bir örnek olacağını vurguladı.

Editör: Adnan Karabulut