Çiğli Haberleri

çiğli haberleri ve güncel çiğli gelişmeleri, çiğli ile ilgili tüm video, çiğli fotoğrafları ve çiğli haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Yargıtay, Alperen Sakin'in ölümüne ilişkin 4 sanığın cezalarını onadı. Okul müdürüne verilen ceza yetersiz bulundu, dava yeniden görülecek.

ASAYİŞ

İzmir’de bir telekomünikasyon firmasının internet kablolarını çalan 3 kişi, güvenlik kameraları sayesinde tespit edilip tutuklandı.

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediyesi’nin açacağı ücretsiz Doğaçlama Tiyatro Kursu ön kayıtları devam ediyor. Kursa katılmak isteyen 18-45 yaş arası tiyatroseverler 31 Temmuz’a...

İZMİR EKSPRES

İzmir’de Karşıyaka ve Çiğli tramvay hatlarında yolculardan gelen talep üzerine 22 Temmuz’dan itibaren belirli saatlerde aktarmasız seferler başlıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediyesi, çocukların yaratıcılığını ve teknoloji kullanım becerilerini geliştirmek amacıyla Stop Motion Animasyon Atölyesi düzenledi.

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediyesi'nin yaz yüzme kursları, çocuklar ve özel gereksinimli çocuklar için büyük ilgi görüyor. Eğitimler, profesyonel eğitmenler eşliğinde veriliyor.

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediyesi’nin bağlama kursu yıl sonu konseri, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. 19 kursiyer, Türk Halk Müziği ezgileriyle büyüledi.

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Kasaplar Meydanı yol yenileme çalışmaları için gece mesaisine katıldı, personelle birlikte taş döşedi.

POLİTİKA

Çiğli. İzmir'in siyasi olarak en hareketli ilçelerinin başında geliyor, 31 Martta çok çekişmeli geçen bir seçim maratonundan Chp adayı Onur...

YAŞAM

Başkan Yıldız ve meclis üyeleri, Temmuz Ayı huzur haklarını tedavi sürecine 27 gün kalan 9 yaşındaki SMA hastası Doruk Çukurcu’nun...

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediyesi, vatandaşların katılımıyla ilçenin geleceğini planlıyor! 2025-2029 Stratejik Plan ankete davet ediyor.

YEREL YÖNETİMLER

Çiğli Belediyesi, EURO 2024'te Çeyrek Finale yükselen A Milli Futbol Takımımızın Hollanda maçını dev ekranda izletiyor.

Yandex.Metrica