CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, Belediye Başkanı AK Partili Nihat Zeybekci'nin Deniz Baykal'a yönelik `Yalan diyemiyorsan bari sus' sözlerine sert tepki gösterdi. Gönenç, "Sen git işine bak. Kotardığın işleri takip et. Trilyonlarca borçla Denizli Belediyesi'ni Türkiye'nin en borçlu üç belediyesi arasına sokarak perişan ettiğin yolları yap bir an evvel" dedi.
DENİZLİ - Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar ve AK Parti Denizli Milletvekili Mithat Ekici'yle birlikte yaptığı basın toplantısında, kaset skandalıyla gündeme gelen Baykal'a yönelik, "Ben mi gönderdim, ben mi yap dedim. Yalan diyemiyorsan, bari sus" sözleri tartışma yarattı. Denizli CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, yazılı bir açıklama yaparak Zeybekci'ye tepki gösterdi. CHP'li Gönenç, "Ağzından çıkan laflara bak. Bize (Lafa bakarım laf mı, bir de söyleyene bakarım adam mı) sözünü anımsatıyor. Terbiyeyi nereden aldığı, ne kadar aldığı üslubundan belli. Armut dibine düşermiş" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

`BAYKAL SENDEN Mİ İZİN ALACAK?'

Zeybekci'nin haddini bilmesi gerektiğini kaydeden Gönenç şu görüşlere yer verdi:   "Deniz Baykal konuşmak için senden izin mi alacak? Sen kim oluyorsun? Haddine mi düşmüş, CHP'ye ve genel başkanına dil uzatmak. Sen git işine bak. Kotardığın işleri takip et. Trilyonlarca borçla Denizli Belediyesini Türkiye'nin en borçlu üç belediyesi arasına sokarak perişan ettiğin yolları yap bir an evvel."   Hukuk devletinde her vatandaşın hukukunu korumanın hükümetin görevi olduğunu vurgulayan Gönenç, "Sen bilmezsin sayın başkan. Hukuk devletinde bırakın genel başkanları, her vatandaşın hukukunu korumak hükümetin görevidir. Bu yüzden hükümetlerden hesap sorulur. Bu ülkede yarım yamalak da olsa demokrasi işlediği sürece, o koltuklar size de kalmaz. Hani derler ya; keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" görüşünü dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi