İzmir'de Özel ile Tugay'ın arasına "genel sekreterlik koltuğu" girdi İzmir'de Özel ile Tugay'ın arasına "genel sekreterlik koltuğu" girdi

HABER EKSPRES- İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in kurultayda yeniden aday olmamasının ardından İYİ Parti liderliğine soyunan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti 5. Olağanüstü Genel Kurulu'nda İYİ Parti Genel Başkanı seçildi.

müsavat dervişoğlu

Dervişoğlu'nun İlk Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun ilk açıklaması şöyle oldu: "Bugün, iyi ve cesurlar hareketinin siyasi ahlakı, feraseti ve demokrasi anlayışı için iftiharla anacağımız bir kongre gerçekleştirdik. 5. Olağanüstü Kongremizde beni genel başkanlık görevine layık gören İYİ Parti ailemizin her bir ferdine minnettarım… Partimizin güçlü yarınları için kardeşlik ruhuyla kongre sürecini yürüttüğümüz dava arkadaşlarım; Sayın Koray Aydın’a ve Sayın Mehmet Tolga Akalın’a ve yürekten teşekkür ediyorum. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’den devraldığımız bayrağı hep birlikte iktidar yoluna taşıyacağız. Sen iste talih değişsin! Sen iste tarih değişsin!"

Kaynak: HABER MERKEZİ