Demokrat Parti(DP) İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş ve siyasi işlerden sorumlu il başkan yardımcısı Hasan Can Akay, gazetemizi ziyaret etti. Haber Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ekrem Arslan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Demirbaş, mahalli idareler seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sondakika |  İYİ Parti yeni genel başkanını seçti | İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu! Sondakika | İYİ Parti yeni genel başkanını seçti | İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu!

"HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN UZANTISI DEĞİLİZ"


DP İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, Mart 2024'de gerçekleşecek yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini söyledi. Demirbaş, "Her siyasi partinin iddiası; seçime girmek, kendi potansiyeli ve kendi adayları ile mücedele etmektir. Biz hiçbir siyasi partinin uzantısı değiliz. Biz merkez sağı temsil eden, kendi ayakları üzerinde durabilen, sağa-sola yalpalamamış bir partiyiz. Bizim en kötü günde bile teşkilatlarımızı açık tutan, partimizin bayrağını dalgalandıran emektarlarımız var, onların emekleri var. Bizim de iddiamız; 30 ilçe ve büyükşehirde aday çıkarmak. Biz merkez sağın tek adresiyiz. Biz İzmir'de merkez sağın potansiyelini ortaya çıkarabilmenin mücadelesini veriyoruz. Eğer bu potansiyeli ortaya çıkarabilirsek İzmir'de ne AKP'nin ne de İYİ Parti'nin esamesi okunmaz" dedi.

Kaynak: FATİH ÖZKILINÇ