Başkan Obama'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la telefonla görüştüğü sırada diğer eliyle de beyzbol sopasını tuttuğu görüldü.


SURİYE'Yİ KONUŞTULAR


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın, telefon görüşmesinde, Suriye'de demokratik bir geçiş sürecini desteklemek için ABD ve Türkiye'nin birlikte çalışması için yetkililerin yakın temas halinde olmalarını kararlaştırdıkları bildirildi.

Görüşmede, Beşar Esad'ın yönetimden ayrılması ve Suriye halkının meşru taleplerinin karşılanması da dahil Suriye'deki siyasi geçiş sürecini hızlandırmaya yönelik çabaların koordinasyonu ele alındı.

TWITTER'DA ELEŞTİRİ KONUSU OLDU


Twitter'da da en çok konuşulan konulardan biri Obama'nın bu fotoğrafı oldu. İşte yorumlar...

Muharrem İNCE ‏- Obama parmakla Dışişleri Bakanı çağırır, samimiyetten derler, Başbakan'la telefonda konuşurken elinde beyzbol sopası vardır, bulurlar bişi

Şükrü KÜÇÜKŞAHİN ‏- Obama beyzbol sopali pozu ile ne demek istiyor? "Sopa elimde mi", demek istiyor

Orçun Selçuk ‏- Obama beyzbol sopasını tutarak başbakanla telefonda konuşmuşmuş. Ülkenin yanı başında iç savaş var, takıldığımız konulara bak.

★@π@LIKIZLI★ ‏- Beyzbol sopasıyla görüşme! Obama'dan RTE'ye... Mesaj anlaşılmıştır hazretleri!

dea demyra - obama'nin beyzbol sopali fotografini goren tayyip erdogan, en cok 6 ay icinde benzer bir fotosunu servis etmezse hicbir sey bilmiyorum.

halil ibrahim - Beyaz Sarayin Erdogan'la gorusme esnasinda Obama'nin beyzbol sopasina karsilik basbakanliktan levyeli bir fotograf bekliyoruz.

Gokhan Erguven ‏- Erdoğan bilmiyor tabii Obama o sırada neler düşünüyor... Telefonda Erdoğan elinde beyzbol sopası!

Kerim Gün - Obama'nın 30-07'de Erdoğanla telefonla görüşürkenki fotoğrafı yayinlanmış. Beyzbol sopasına 1 anlam verebilen var mı?

Ferda - Obama'nın Erdoğan'la elinde beyzbol sopasıyla telefonda konuşurken gösteren fotograf onlarca kitaba sığdırılamacak Türk dış politikası özeti

Esin... ‏- Obama beyzbol sopası ile poz verdi ya, Receb'i de balyoz ya da gurzle poza davet ediyorum ... Kıskanmıstir o Simdi :)

Ümit Alan - Madem Obama elinde beyzbol sopasıyla Erdoğan'a telefon açtı. Hemen levye ile misilleme yapmalıyız. Karşılığı odur bizde

kimsemkimim ‏- obama başbakanla telefonda konuşurken beyzbol sopası tutuyormuş.allahtan bizimkinin foto yayınlanmamış.rahat milletiz.ne tuttuğumuz belli.

Emin Emrah DANIS ‏- Obama ve Başbakan dün telefnda Suriye konusnu konuşurkn Obamayı elinde beyzbol sopasyla gören Esad ne hissetmştir acaba

aysegulkorkmazyagiz - SORU:ABD başkanı Obama elinde beyzbol sopasıyla kiminle konuşuyor?

Bertuğ Kodamanoğlu -Obama Erdoğan'a oğlum bak git diyor telefonda