ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan Lisa Clark, oğlunun arkadaşına aşık oldu. 36 yaşındaki kadın, 14 yaşındaki çocuğun kendisine 17 yaşında olduğunu söylediğini iddia etti. Zorlu bir boşanma sürecinden geçen Clark, çocuk ile yakın dost oldu ve bundan dolayı hapse girmesine rağmen Clark'ın ailesi ilişkiyi onayladı.

TV programına katılan Clark: "Kendine güveni düşük olan iki insanın bir araya gelmesi. Ben çok fazla alkol alıyordum. Babam yeni ölmüştü, çok fazla aldatıldığım kötü bir dava sürecinden geçiyordum. Çok fazla mesele vardı. O da oradaydı, çok ısrarcıydı ve ilişkimiz oldu. Çılgındı. Bugüne kadar yaptığım en aptalca şeydi. Yanlış yer, yanlış zaman, büyük pişmanlık duyduğum bir şey."

Lisa Clark, bu ilişkiden hamile kaldı ve çocuk 15 yaşına gelince evlendi. Eyalet yasaları 15 yaşındaki kişilerle evliliğe izin vermesine rağmen, kadın çocukla 15 yaşından küçükken ilişki yaşadığı için tutuklandı.

Clark hapisten çıktıktan sonra çift bir araya geldi ve ikinci çocuklarını doğurdular. Şimdi ayrılan çift, iki çocuklarını ayrı ayrı büyütmek için işbirliği yaptıklarını söyledi. Clark, ilişkiyi ve hatalarını geride bıraktığını söyledi.