Raf sistemleri işlevsellik konusunda birçok sayıda firma tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle de orta ölçekli firmalar bu konuda gerek ürünlerini sergilerken gerek ürünleri için depolama yaparken hafif ve orta yük raf sistemleri ürünlerini seçmektedirler. Bu firmalar reyonlarında sergilemiş oldukları ürünleri açısından çok daha göz alıcı bir düzene kavuşmaktadırlar. Bunun yanı sıra depolarında pratik kullanıma elverişli raf sistemlerini de özellikle tercih etmektedirler.

Firmalar açısından sergilenecek ya da depolanacak ürünlerde kolayca erişim sağlanabilecek düzen kurulabilmelidir. Depo raf sistemleri ise bu konuda en özel avantaj durumunu ortaya koymaktadır. Kurulumlarında üç ana parça esas alınır. Bunlar traversler, raf ayakları ve de tabladır. Bu ana parçalar, depo raf sistemleri kurulurken ve işlevselliğini gösterirken kaliteli olması gereken en önemli parçalardır. Bizler ise firma olarak tüm raf sistemleri ürünlerimizin çelik raf olmasının yanı sıra paslanmaz raf ve en son kaliteli ile üretilmiş raf sistemleri ürünleri olduğunu belirtmek isteriz. Bu sistemler kurulurken tasarım esnasında rafların tam olarak taşıması gerektiği malzemenin ağırlığı, büyüklüğü ve depolanacak olan deponun da kullanım alanı göz önünde bulundurulmaktadır. Raf sistemlerinin üretimleri esnasında kuvvetli ve bu konuda çok daha dayanıklı, kaliteli malzemeler kullanıldığı için raf ürünlerimiz kolayca eğilmezler ve uzun ömürlü bir yapıya sahiptirler. Özellikle paslanmaz ve çelik raf sistemlerimiz ile sektördeki diğer firma ürünlerine kıyasen fazlasıyla üstün bir mevkideyiz. Firmamız depolama, arşiv, modüler market ve mağazaların iç dekorasyonu alanlarında faaliyet gösteren ve ürün kalitesini, çeşitliliğini devamlı olarak geliştirmeye devam eden bir kuruluştur. Kurulduğu tarihten bu yana müşteri memnuniyeti önceliği ilkesinden asla ödün vermemiş ve tüm hizmet ve üretimlerini bu ilkeyi esas alarak yapmıştır. Ayrıca bu sektörde kendini kanıtlayarak öncü firmalar arasına girmeyi de başarmış bulunan bir firmadır. Kalite ve hizmet alanlarında öncü olma hedefimiz ile birlikte hem satış öncesi hem de satış sonrası destek ekiplerimizle müşteri memnuniyeti bizler için en önemli önceliktir.

Her geçen gün hizmet çeşitliliğini ve kalitesini daha çok artıran firmamız sizlerin de ihtiyaçlarına çözüm önerileri getirmekten gurur duyacaktır.

Editör: Haber Merkezi