Ukash kart resmi bayi satış sitesi olarak sizlere daima güncel Euro kuru üzerinden ucuz ukash fiyatları sunarak her daim hizmet vermekteyiz.

Sitemiz 09:00 – 03:00 arası siz ukash kullanıcılarımıza hizmet vermektedir. Web sitemiz üzerinden canlı destek butonuna tıklayarak kaydınızı oluşturabilir ve destek birimimizden alışverişinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Her daim ulaşabileceğiniz Gsm numaramız 0532 764 55 51 veya sabit numaramız 0216 366 2 366 dır.

Ukash kart alımı yapmanızı kolaylaştırmak ve en iyi kur garantisiyle hizmet vermeyi prensip haline getiren http://www.ukashsatin-al.com sitemiz Şirket güvencesiyle sizlere hizmet vermektedir. Bu ayrıcalıklı hizmet ten faydalanmak için bir tık ötenizdeyiz.

Unutmayın internet üzerinden yapılan alışverişlerde en büyük risk kredi kartı bilgilerinizin istenmiyen kişiler tarafından ele geçirilmesidir. Ukash kart bu olasılığı ortadan kaldırıyor. Tamamen dijital şifreleme ile üretilen bu kartlarımız tek kullanımlık olup 10€ dan başlayıp 250€ kadar çeşitli küpürlerde üretilerek sizlere avantajlı seçenekler sunmaktadır.

Ukash alımı yaparak sizde ödemelerinizi güvence altına alabilirsiniz. Yapacağınız alışverişlerde ukash kart ile yaptığınız ödemelerde ekstra bonuslar kazanmasıda ayrı bir avantajınız olacaktır.

Hemen şimdi sizleride bu avantajlı sistemden yararlanmaya ve ucuz ukash kart satın almak için sitemize bekliyoruz.