Perşembe günleri oyuncular için artık gelenekselleşti! Epic Games Store yine cömert davranıyor ve toplam Steam fiyatı 830 TL'yi aşan 2 oyunu bu hafta kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Bu fırsatı kaçırmayın! 

Steampunk ve Gizem: Industria 

Soğuk Savaş'ın hâlâ devam ettiği ancak bir o kadar da farklı bir paralel evrene adım atmaya hazır mısınız? Industria sizi bu sıra dışı deneyime bekliyor. Steampunk atmosferası, gizemli hikayesi ve derin oynanışıyla Industria normalde 10,49 dolar fiyat etiketi taşıyor. Ancak bu hafta Epic Games Store sayesinde tamamen ücretsiz sizin olabilir! 

Herkes GTA 6'yı beklerken müjdeli haber Red Dead Redemption 3'ten geldi! Herkes GTA 6'yı beklerken müjdeli haber Red Dead Redemption 3'ten geldi!

Vahşi mizah ve sıra dışı deneyim: Lisa: Definitive Edition 

Sakın grafiklerine aldanmayın! Lisa: Definitive Edition size unutulmaz bir deneyim vadediyor. Yetişkinlere yönelik mizahı ve vahşet dolu dünyasıyla Lisa: Definitive Edition normalde bilinmiyor ancak bu hafta Epic Games Store sayesinde tamamen ücretsiz! 

Ücretsiz Oyunları Nasıl Edinebilirsiniz? 

Epic Games Store'a erişin ve ana sayfadaki "Ücretsiz Oyunlar" sekmesine tıklayın. Industria veya Lisa: Definitive Edition'ı seçin. Oyun sayfasındaki "Yükle" butonuna tıklayın. Açılan sayfada "Sipariş Ver" seçeneğine tıklayın. İşte bu kadar! Seçtiğiniz oyunlar kütüphanenize eklenecek ve sonsuza kadar sizin olacak! 

Unutmayın! Bu oyunlar 25 Nisan saat 18:00 itibarıyla ücretsiz olacak ve yalnızca bir hafta boyunca bu şekilde kalacak. 2 Mayıs Perşembe gününe kadar kütüphanenize eklerseniz oyunlar sonsuza kadar sizin oluyor, bu tarihten sonra ise satın almanız gerekecek. 

Hemen Epic Games Store'a gidin ve bu kaçırılmayacak fırsatı yakalayın! 

Kaynak: Haber Merkezi