Trendyol 1. Lig’de Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ni kendi sahasında 2-0 yenerek 2 senenin ardından Süper Lig’e yükselen Göztepe, yeni sezon için kadro planlaması erken başladı. Teknik direktör Stanimir Stoilov ile yola devam edecek sarı-kırmızılılar dış transferde Trabzonspor'da kiralık olarak oynayan Southampton'ın golcüsü Paul Onuachu'yu transfer etmek için kolları sıvarken, iç transferde de kalacaklar netleşmeye başladı.

LİS İÇİN KOLLAR SIVANDI

Göztepe'nin transfer şovu başlıyor Göztepe'nin transfer şovu başlıyor

Sport Republic şirketinin bir diğer sahibi Southampton'dan kiralanan kaleci Mateuzs Lis'in bonservisini almak için kolları sıvayan Göztepe'de sağ bek Ogün, stoperler Heliton, Taha, Ümit, orta saha oyuncuları Yalçın, Ahmed Ildız, Dennis ve Doğan'ın yanı sıra hücum oyuncuları Ramulo ve Messaoudi'nin yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giymeye devam edeceği bildirildi. 

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Lyon, Feyenoord ve Anderlecht'in istediği Taha Altıkardeş için kurmayların görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi. Kaliteli bir kadro kurmak için çalışmalara çok önceden başlayan Sport Republic şirketi scoutlarının listeyi Stanimir Stoilov'a verdiği kaydedildi. 

Editör: Adnan Karabulut