TFF 1.Lig'de Süper Lig'e yükselmek için gün sayan Göztepe Tuzlaspor'a konuk oldu. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maça hızlı başlayan konuk ekip kanat ortalarıyla etkili oldu. Ramulo Cardoso'nun çizgide buluşup Ümit Akdağ'ın önüne bıraktığı topu içeriye çeviren Ümit'in topunu Tuzlaspor savunması engelledi. 13.dk Tarkan'ın uzaktan çektiği top savunmadan geri döndü, Romulo'nun kafasından seken top Yalçın'ın önünde kaldı. Yerden şutunu Kurtuluş Kurt kucağına aldı. 39. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Romulo’nun vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kurtuluş’tan sekerek havalandı ve kaleye doğru yöneldi. Gökhan Akkan meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. 58. dakikada Stankovski’nin ceza sahası içi sağ taraftan içeri çevirdiği top, savunmada Yalçın’a çarptıktan sonra Tongui’nin önünde kaldı. Tongui’nin altıpas çizgisi üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 63. dakikada Göztepe atağında sağ tarafta topla buluşan Lundgvist’in taç çizgisine yakın bir yerden ortasında meşin yuvarlak kaleye yöneldi ve uzak köşeden ağlara gitti. 1-1

29 Nisan'da İzmir'de Su Kesintileri | Hangi Bölgeler Etkilenecek? 29 Nisan'da İzmir'de Su Kesintileri | Hangi Bölgeler Etkilenecek?

Bu sonuçla birlikte Göztepe 60, Tuzlaspor'a ise 32 puana yükseldi. Ligde bir sonraki hafta Göztepe, Giresunspor'a konuk olacak. Tuzlaspor ise deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Editör: Haber Ekspres