Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Adana'daki bir konserinde duygusal anlar yaşadı. Sahne performansında kanserle mücadele eden ablasını sahneye çağıran Levent, birlikte çiftetelli oynadı. Sahneyi paylaşırken ablasının beyin tümörü nedeniyle saçlarının döküldüğünü ve kendisinin de kısa saçlı olduğunu belirten Levent, duygusal bir an yaşadı.

Haluk Levent, Ahbap Derneği aracılığıyla gerçekleştirdiği yardımlarla da biliniyor ve bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Adana'daki konserinde ablasını sahneye davet ederek destek veren Levent, duyarlı yaklaşımıyla da dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe kaza yaptı! | Polis aracına çarptı Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe kaza yaptı! | Polis aracına çarptı

“KEMOTERAPİDEN ÇIKIP KONSERİME GELMİŞTİ”

Haluk Levent, Adana'da gerçekleşen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda unutulmaz bir konser verdi. Sahneye davet ettiği ablası Hicran Levent ile birlikte duygusal anlar yaşadı ve karşılıklı çiftetelli oynadılar. Kendi ablasının tedavisi devam eden kanser sürecinde destek olmak adına saçlarını kazıtan Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana'da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş" İfadelerini kullandı.

Muhabir: HABER MERKEZİ