Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni dönemde göreve başlayan muhtarlarla bir araya gelerek iş birliği ve dayanışma mesajları verdi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen programda, Başkan Doğan, "Merkezefendimizi birlikte geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz" diyerek yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Toplantıya Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Başkan Yardımcıları ve Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci gibi önemli isimlerin yanı sıra ilçedeki muhtarlar ve birim müdürleri de katılım gösterdi.

“50 MAHALLEMİZDEN GELEN İSTEK VE TALEPLERİ GİDERME KONUSUNDA TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ”

Programda konuşma gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımızla beraber hep irtibat halindeyiz. Hemşehrilerimiz taleplerini ve istekleri genellikle muhtarlarımıza iletiyor. Muhtarlarımızda bir köprü vazifesi görerek hemşehrilerimizin isteklerini doğrudan bizlere iletiyor. Bizlerde gerekli gayreti ve özveriyi göstererek 50 mahallemizden gelen istek ve talepleri giderme konusunda titizlikle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla beraber, Merkezefendili hemşehrilerimizi mutlu eden, onların yüzünü güldürecek projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Merkezefendimizi birlikte geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

Turgutlu'da "En Güzel Erik Yarışması" Düzenleniyor Turgutlu'da "En Güzel Erik Yarışması" Düzenleniyor

TÜM MUHTARLARIN SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a her zaman bize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın bu programa katılımından dolayı her birine teşekkür ediyorum. Muhtarlar derneği başkanı olarak muhtarlarımızın talep ve şikayetlerini ilgili kurumlara bildirerek sorunlarımızı çözüme kavuşturmaya devam ediyorum” Şeklinde konuştu.

MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, “Merkezefendi ilçemizde yeniden seçilip görevine devam eden ve 16 mahallede değişen muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Merkezefendi Kaymakamlığı olarak istekleriniz ve talepleriniz doğrultusunda her zaman muhtarlarımıza kapımızın açık” Diye konuştu.

Muhabir: HABER MERKEZİ