Olayın meydana geldiği Aktepe Mahallesi'nde, Fatma Akkeçeli adlı bir kadın, gece 12 civarında yıkadığı çamaşırları kuruması için bahçesine asarak iple sabitledi. Ancak, yaklaşık 3 saat sonra uyandığında evin bahçe kapısının açık olduğunu ve çamaşırların eksik olduğunu fark etti.

Akkeçeli, çamaşır tellerinde eksiklik olduğunu fark edince endişeyle güvenlik kameralarını kontrol etti. İzlediği görüntülerde, hırsızın çamaşırları dikkatlice seçerek aldığını gördü. Özellikle abiye kıyafetlerin hedef alındığı anlaşılırken, çalınan kıyafetlerin 8 adet abiyenin toplam değerinin yaklaşık 10 bin TL olduğu belirtildi.

Dünya'nın kekik merkezi Denizli! Dünya'nın kekik merkezi Denizli!

"Sadece abiyelerim alınmış"

Yaşadığı bu olay karşısında şaşkınlığını dile getiren Akkeçeli, “Gece 12'de kıyafetlerimi yıkayıp, astım. Astıktan sonra yattık sabah 3 sıralarında eve sakince girilip eşyalarımın alındığını fark ettim. 3.45'te kalktığımda bahçeye kapısının açık olduğunu fark ettim. Daha sonra tellere bakıp kıyafetlerimin seçildiğini anladım. Çok rahat ve sakince tavırlarla kıyafetleri çalıp gittiğini gördük. Seçerek alınmış. Normal kıyafetlerim dururken, sadece abiyelerim alınmış. Piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL civarı. Yıllardır bu mahallede oturuyoruz. İlk defa başıma geldi. Rahatça kıyafet de seremeyeceğiz” İfadelerini kullandı.
 

Kaynak: İHA