Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kütüphanelerde bulunan kitap çeşitliliğini ve içeriğini artırmak amacıyla bir kitap bağışı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 10 mahallede faaliyet gösteren kütüphanelerde daha fazla kitabın yer alması için vatandaşlardan destek istendi. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, tüm ilçe sakinlerini bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

Bayraklı Belediyesi'nin 10 mahallede bulunan kütüphaneleri, geniş kitleler tarafından ilgi görüyor. Ayda 8 binden fazla ziyaretçi sayısına ulaşılan kütüphanelerde ödünç kitap hizmeti sunuluyor. Ayrıca, öğrencilerin araştırma ve ödevlerini yapmalarına olanak tanımak için internet ve bilgisayar kullanım imkanları da sağlanıyor. Kütüphane ortamında kitap okurken ücretsiz çay ve kahve ikramından da faydalanmak mümkün.

Başkan Önal, Kitap Bağışı Çağrısı Yaptı (4)

Bu çerçevede, kütüphanelerdeki içeriği ve kaynakları artırmak amacıyla Bayraklı Belediyesi bir adım attı. Evlerde kullanılabilir durumdaki kitapların ihtiyaç sahipleriyle buluşması için bir kitap bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek olmak isteyenler kitaplarını kütüphane kafelere bırakabilecekler. Bağış kampanyası hakkında bilgi almak isteyenler ise 0232 477 20 00 - 2871 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

İzmir deniz erleri göreve hazır İzmir deniz erleri göreve hazır

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçedeki kütüphanelerin hizmetlerini artırmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Önal, kütüphanelere gösterilen ilginin yüksek olduğunu ve bu ilgiyi karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Kitap bağışı kampanyasıyla çeşitliliği ve kitap sayısını artırmayı hedeflediklerini dile getiren Önal, tüm vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

Editör: Sedef Didem Ezme