Türkiye Futbol Federasyon, Türkiye Liglerinde oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı.

GÖZTEPE’YE İSTANBUL BÖLGESİ HAKEMİ

Göztepe’nin Trendyol Süper Lig’e yükselme mücadelesinde kendi evinde ağırlayacağı Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz oldu. Filiz’in yardımcılıklarını ise Erzurum Bölgesi hakemlerinden Ömer Lütfü Aydın ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Mahmut Gülle yapacak. Karşılaşmada görev yapacak dördüncü hakem ise İstanbul Bölgesi hakemlerinden Yakup Özhan oldu.

Mustafa Kürşad Filiz’in daha önce yönettiği 5 karşılaşmada Göztepe 1 galibiyet alırken, 2 maçta sahadan boynu bükük ayrıldı. 2 maçın beraberlikle sonlandığı karşılaşmalarda Filiz, Göztepe’ye toplam 9 sarı kart gösterdi.

HALİL ERDOĞAN DÜDÜK ÇALACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altınordu, deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Karacabey Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemi Konya Bölgesi hakemlerinden Halil Erdoğan oldu. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi hakemlerinden Harun Terin ve Konya Bölgesi hakemlerinden Mehmet Büyükyılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Antalya Bölgesi’nden Kemal Ögen oldu.

14 SARI KART GÖSTERDİ

Konser İptal Oldu | Program Değişti Konser İptal Oldu | Program Değişti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda oynayacağı HES İlaç Afyonspor ile karşılaşacak Bucaspor’un karşılaşmasında ise İstanbul Bölgesi’nden Burak Taşkınsoy düdük çalacak. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Emrah Akkaya ve Ali Gün yapacak. Dördüncü hakem ise Kocaeli Bölgesi’nden Enes Kanpara oldu.

Burak Taşkınsoy’un yönettiği karşılaşmalarda Bucaspor, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Taşkınsoy bu karşılaşmalarda Bucaspor’a toplam 14 sarı kart gösterdi.

KOLAK DÜDÜK ÇALACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan İzmir bölgesi temsilcisi Menemen FK ise kendi evinde Belediye Derincespor’u ağırlayacak. Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ise Antalya Bölgesi hakemlerinden Batuhan Kolak düdük çalacak. Kolak’ın yardımcılıklarını Diyarbakır Bölgesi’nden Emre Doğu ve Konya Bölgesi’nden Abdülhamit Söyler yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kayseri Bölgesi hakemlerinden Necati Selçuk Şahin oldu.

ALTAY’A KADIN HAKEM

Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay, deplasmanda Boluspor’u ağırlayacak. Ligin 32’nci haftasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün daha önce yönettiği karşılaşmalarda Altay sahadan 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile ayrıldı. Bu maçlarda Altay 7 sarı kart görürken 1 tane kırmızı kart gördü. Daha önce yönettiği karşılaşmalarda Altay aleyhine 1 penaltı çalan Ergün’ün yardımcılıklarını ise Bitlis Bölgesi hakemlerinden Barış Çiçeksoyu ve Adana Bölgesi hakemlerinden Ferhat Çalar yapacak. Karşılaşmada Edirne Bölgesi hakemlerinden Cansu Tirkayi ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

PLAY-OFF MÜCADELESİNDE HAKEM BELLİ OLDU

TFF 3. Lig 2’nci Grup’ta yer alan Karşıyaka, ligin son haftasında deplasmanda Sapanca Gençlikspor ile karşılaşacak. Play-Off mücadelesi veren yeşil kırmızı ekibin karşılaşmasını ise Mersin Bölgesi’nden Burak Doğru yönetecek. Doğru’nun yardımcılıklarını yine Mersin Bölgesi’nden Mehmet Saldıraner ve Gaziantep Bölgesi’nden Rıdvan Çevik yapacak. Karşılaşmada Mersin Bölgesi hakemlerinden Emir Can Karaçalı ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Burak Doğru’nun daha önce yönettiği tek maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Karşıyaka, bu karşılaşmada 1 de sarı kart görmüştü.

Editör: Adnan Karabulut