Emek ve Dayanışma Bayramında Buca Belediyesi'nden Güçlü Mesajlar Emek ve Dayanışma Bayramında Buca Belediyesi'nden Güçlü Mesajlar

Türkiye genelinde sandıkların kapanmasının ardından İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda flaş istifalar yaşandı. İYİ Parti’nin farklı kademelerinde önemli görev alan Emre Eryıldıran istifa etti. Eski Teşkilat Başkanı Murat Çakar ve İYİ Parti eski il başkan yardımcısı Serap Özöktem istifa etti.

İyi̇p İsti̇fa

İYİ Parti İzmir’de flaş bir istifa yaşandı. Genel Başkan Meral Akşener'in danışmanlığı görevi başta olmak üzere İzmir’de de farklı görevlerde yer alan Emre Eryıldıran, partisinden istifa ederek şu açıklamayı yaptı:

“Kuruluşundan itibaren içinde bulunduğum İYİ Partide çok hadise ile karşılaştım. Kiminde şahit, kiminde bizzat muhatap kaldığım güven sarsıcı bu hadiseler neticesinde gönül bağım çok zedelenmişti. Kalan üyelik bağımı da seçim günü olan 31 Mart’ta, sandıkların kapandığı saat 17.00 itibariyle kopartmış bulunmaktayım.  Bu tarih ve saati seçmemdeki sebep; geçmişte birlikte siyaset yaptığım çok sayıda arkadaşımın bir süredir aday olarak sahada çalışıyor olmalarıydı. Onların kampanya sürecindeki emeklerine olumsuz etki etmemek, seçim sonrasına bırakılması halinde ise “sonuçlardan etkilenmiş” dedirtmemek adına bu gün ve saati bekledim. Gençlik yıllarımdan itibaren Büyük Türk milletine ve güzel İzmirimize dünya görüşüm çerçevesinde hizmet etmeye çalıştım. Bundan sonra da aynı şiarla hayatımı sürdüreceğimden şüpheniz olmasın. Bu vesile ile 2024 Mahalli idareler seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Bakalım Mevlâm neyler, neylerse güzel eyler. Tekrar görüşene kadar kalın sağlıcakla”

Öte yandan Eski Teşkilat Başkanı Murat Çakar ve İYİ Parti eski il başkan yardımcısı Serap Özöktem istifa etti. 

Editör: Nurican ALBAYRAK