Istifa Haberleri

istifa haberleri ve güncel istifa gelişmeleri, istifa ile ilgili tüm video, istifa fotoğrafları ve istifa haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa etti.

FUTBOL

Türkiye Futbol Federasyonu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetim, önemli atamalar gerçekleştirdi. A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop, görevinden ayrıldı.

DÜNYA

Joe Biden'ın başkanlık seçimlerinden çekilmesi sonrası Trump, Harris'i yenmenin daha kolay olacağını belirterek gündemi sarstı.

DÜNYA

Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden, Kasım ayında yapılacak seçimde adaylıktan çekildiğini duyurdu.

FUTBOL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çağrısı üzerine eski yönetimin göreve getirdiği isimler istifalarını vermeye başladı.

POLİTİKA

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin oylarının istifalara rağmen yükseldiğini belirterek, "Bu istifalar keşke olmasaydı" dedi. İşte detaylar...

DÜNYA

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, partisinin aldığı seçim mağlubiyetinin ardından istifasını Kral III. Charles'a sunacağını ve Muhafazakar Parti liderliğinden de ayrıldığını...

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifa eden Mehmet Özhaseki'nin yerine, eski bakan ve İBB Başkan adayı Murat Kurum'u Çevre Bakanı olarak yeniden görevlendirdi

POLİTİKA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

POLİTİKA

Fatih Altaylı, Fahrettin Koca'nın istifasını doğruladı. Bakan Koca'nın ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da istifa edebileceği belirtiliyor.

POLİTİKA

Fahrettin Koca'nın 2018 yılından beri sürdürdüğü Sağlık Bakanlığı görevinden ayrılacağı konuşuluyor. Bakan değişimi sağlık sistemindeki sorunları çözmeye yeter mi?

GENEL
Yandex.Metrica