İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKS Ambulans Servisi, bir hasta nakil görevinin ardından Konya yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hızla müdahale etti ve hayat kurtardı.

Hızlı Müdahale

AKS Ambulans Servisi, Niğde’ye nakledilen bir hastanın ardından Konya yakınlarında meydana gelen trafik kazası ihbarı üzerine harekete geçti. Sağlık personeli, kısa sürede olay yerine ulaşarak kazazedelere yardım etti.

izmir aks ambulans servisi

Milli emlak arazi vaadiyle 25 milyon liralık vurgun Milli emlak arazi vaadiyle 25 milyon liralık vurgun

Özel Donanım ve Eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren AKS Ambulans Servisi, Türkiye'de arama kurtarma malzemeli özel donanımlı ambulanslar arasında öncü bir konumda bulunuyor. Özel eğitimden geçmiş paramediklerin yer aldığı ekip, acil durumlara hızlı ve etkin müdahale sağlıyor.

Olay Yerinde Müdahale

112 Acil Çağrı Merkezi tarafından bildirilen trafik kazasına yakın olan AKS Ambulans Servisi ekibi, olay yerine ulaşarak yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar, hastaneye sevk edilmek üzere ambulansa alındı ve gerekli tedavileri yapıldı.

Hasta Yönlendirme

Durumu ağır olan bir yaralı, yol üzerinde karşılaştığı 112 sağlık ekibine teslim edildi. Diğer yaralılar ise Konya Selçuk Üniversite Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Editör: Nurican ALBAYRAK