Adını 4 yıl sonra ilk kez Play-Off’a yazdıran Karşıyaka finaller öncesi as futbolcularını formalite niteliği taşıyan maçta riske etmek istemiyor. Kaf-Kaf sahaya yedek ve genç ağırlıklı kadroyla sahada olacak. Karşıyaka’nın Play-Off’taki ilk rakibi de yarın oynanacak son hafta maçların ardından belli olacak. Yeşil-kırmızılı ekip bu karşılaşmanın ardından Play-Off’un ilk turunda 2 Mayıs Perşembe günü Alsancak Stadı’nda sahne alacak. Karşıyakalı futbolcular, teknik heyet ve yönetim, Play-Off arifesinde Newold İzmir’deki moral yemeğinde bir araya gelerek stres attı.

SEFA DA SEZONU KAPATTI

Ligin son haftalarında önemli aslarını sakatlığa kurban veren Karşıyaka'da Play-Off maratonu öncesi orta saha oyuncusu Sefa Küpeli de sezonu kapattı. Sefa'nın adalesinde meydana gelen yırtık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalıp Play-off maçlarını büyük ihtimalle kaçıracağı öğrenildi. Karşıyaka'da daha önce ikinci yarıda Yasin Ozan ve Erdem Gökçe'nin çapraz bağları kopmuş, Ferdi de adale sakatlığı nedeniyle play-off öncesi formasından ayrı kalmıştı.

PLAY-OFF MÜCADELESİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

TFF 3. Lig 2’nci Grup’ta yer alan Karşıyaka, ligin son haftasında deplasmanda Sapanca Gençlikspor ile karşılaşacak. Play-Off mücadelesi veren yeşil kırmızı ekibin karşılaşmasını ise Mersin Bölgesi’nden Burak Doğru yönetecek. Doğru’nun yardımcılıklarını yine Mersin Bölgesi’nden Mehmet Saldıraner ve Gaziantep Bölgesi’nden Rıdvan Çevik yapacak. Karşılaşmada Mersin Bölgesi hakemlerinden Emir Can Karaçalı ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Burak Doğru’nun daha önce yönettiği tek maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Karşıyaka, bu karşılaşmada 1 de sarı kart görmüştü.

SÖZERİ İLE İVME YAKALADI

Konser İptal Oldu | Program Değişti Konser İptal Oldu | Program Değişti

Recep Umut’un ardından Karşıyaka’nın başına geçen Erkan Sözeri ise yakaladığı ivme ile yeşil beyazlı ekibi Play-Off mücadelesine soktu. Sözeri yönetiminde çıktıkları 13 karşılaşmada 8 galibiyet alan Karşıyaka, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik ile Play-Off mücadelesine hak kazandı. 13 karşılaşmada 27 gol atan Karşıyaka, kalesinde 16 gol gördü.

Editör: Adnan Karabulut