BİM'e gelen Para sayma makinası yeni banknotları da sayacak  | 500 TL yeni  banknot mu çıkıyor? BİM'e gelen Para sayma makinası yeni banknotları da sayacak | 500 TL yeni banknot mu çıkıyor?

Genel Müdür Deniş, Kentgaz'ın 2006 yılında Denizli'de faaliyete başlamasının ardından günümüze kadar toplam 50 milyon dolarlık yatırım yaptığını açıkladı. Işık Deniş, "2010 yılı yatırımlarıyla birlikte Denizli'de doğalgaz abone sayısı 100 bini geçecek. Bu yıl Saraylar, 15 Mayıs, Sırakapılar, Akkonak, Karaman, Selçuk Bey, Çakmak ve Bahçelievler mahalleleri de doğalgazla tanışacak." dedi.

Denizli'de konutlarda yılda toplam 70 milyon metreküp doğalgaz kullanıldığını belirten Deniş, sanayiyle birlikte 140 milyon metreküpe çıktığını vurguladı. Denizli Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarıyla paralel kazı çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Deniş, "Belediye, büyük bir alt yapı çalışmasını sürdürüyor. Üst yapı çalışmalarına başlamadan önce biz de aynı yerlerde kazı çalışmalarını bitirmek istiyoruz. Kentgaz aboneliğini cazip hale getirmek için kampanya başlatacağız." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi