MHP'nin geçen ay düzenlenen Olağan Genel Kurulu'nda seçilen yeni MYK ve MDK üyeleriyle ilk toplantı, bugün Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleşecek. Toplantıda, 15 üyeden oluşan Başkanlık Divanı'nın belirlenmesi bekleniyor. Ayrıca, seçim sonuçları ve iç ve dış gelişmeler de MYK toplantısında ele alınacak önemli konular arasında yer alacak.

Devlet Bahceli-2

MHP'de Yeni Başkanlık Divanı Belirleniyor

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) bugün ilk toplantılarını gerçekleştirecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğindeki MYK toplantısında 15 üyeden oluşan Başkanlık Divanı belirlenecek.

Daha sonra parti genel merkezinde Bahçeli'nin başkanlığında gerçekleşecek toplantıda, 75 asil ve 25 yedek üyeden oluşan MYK ile 9 asil ve 5 yedek üyeden oluşan 14 kişilik MDK bir araya gelecek. 17 Mart'taki kurultay sonrası düzenlenecek bu ilk toplantıda, yeni seçilen üyeler arasından 15 kişilik Başkanlık Divanı ile MDK başkanı belirlenecek.

31 Mart Sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli İlk Kez Görüşecek | Gündemde Neler Var 31 Mart Sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli İlk Kez Görüşecek | Gündemde Neler Var

M H P De Yeni Baskanlik Divani Bugun Belli Oluyor 330646 News Big

Başkanlık Divanı, 12 genel başkan yardımcısı, 1 genel sekreter ve 2 genel sekreter yardımcısından oluşuyor.

Editör: Nurican ALBAYRAK