Bilgisayar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Bilgisayar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Polestar Phone, güçlü özellikleri ve özellikle Polestar araçlarına sahip kullanıcılar için sunduğu entegre çözümlerle teknoloji dünyasında ses getirmeye hazır.

Elektrikli otomobillerde adından sıkça söz ettiren Polestar, beklenmedik bir hamleyle ilk akıllı telefonu PolestarPhone'u Çin pazarına sundu. Bu haber, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırdı. Peki PolestarPhone'un özellikleri neler ve onu diğer akıllı telefonlardan farklı kılan nedir?

PolestarPhone'da Sizi Neler Bekliyor?

Polestar Phone, üst segmentte yer alan bir telefon. Qualcomm'un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 3 ile güçlendirilmiş cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip 6.79 inç LTPO AMOLED ekran sunuyor. Bu sayede oyun oynarken veya video izlerken akıcı ve pürüzsüz bir deneyim yaşatıyor.

Kamera konusunda da iddialı olan Polestar Phone, arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera + 13 Megapiksel ultra geniş açılı kamera + 10 Megapiksel telefoto kamera olmak üzere üçlü lens sistemine sahip. Bu sayede her türlü ortamda yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ön tarafta ise 32 Megapiksellik bir kamera yer alıyor.

Geelynin Alt Markasi Polestar Akilli Telefon Modeli Cikariyor 1 780X470

Devasa Depolama ve Uzun Süreli Kullanım

Telefon, 12GB veya 16GB RAM seçenekleriyle geliyor. Depolama konusunda ise kullanıcılar 256GB, 512GB veya inanılmaz bir 1TB depolama alanına sahip modelleri tercih edebilirler. Bu sayede fotoğraf, video ve uygulama arşiviniz için geniş bir alanınız olacak.

Ultrasonik Parmak İzi Sensörü ve Araç Entegrasyonu

Polestar Phone, diğer telefonlardan ayrıştığı en önemli nokta ise araba entegrasyonu. Ultrasonik ekran içi parmak izi sensörü sayesinde özel bir uygulama ile aracınızı kontrol edebiliyorsunuz. Bu sayede telefonunuzdan aracınızın kilidini açıp kapatabilir, klimayı ayarlayabilir, hatta şarj durumunu kontrol edebilirsiniz. Özellikle Polestar marka bir elektrikli otomobile sahipseniz, bu entegrasyon size büyük bir kullanım kolaylığı sağlayacak.

Polestar Akilli Telefon Pazarina Giriyor 01

Polestar Phone Türkiye'ye Gelecek mi? Fiyatı Ne Kadar?

Şu an için Polestar Phone sadece Çin pazarında satışa sunulmuş durumda. Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Çin'deki satış fiyatı ise yaklaşık 1020 dolar civarında.

Editör: Haber Ekspres