"Kemalpaşa'da yapacak çok işimiz var" diyerek yola çıkan ve ilçede kısa sürede halkın beğeni ve desteğini alan Yüksek İnşaat Mühendisi Nazım Aydın, "Kemalpaşa acemi yöneticilerin elinde yıllarca oyalandı. Artık vakit kaybetmeye tahammülümüz yok. Kemalpaşa değişecek" dedi.

İş ve sosyal hayatında kendisini önemli bir noktaya getiren Kemalpaşa'ya vefa borcunu ödemek için yola çıktığını söyleyen Nazım Aydın, esnaf ziyaretleri sırasında esnafın sorunlarını dinleyip notlar aldı. Kemalpaşa'da yerel yönetimlerin esnafa yeterince sahip çıkmadığını söyleyen Aydın, esnafın şehir ekonomisine katkısının göz ardı edilemeyeceğini, dolayısıyla esnafa daha çok destek olunması gerektiğini belirtti. Aydın, "Yerel yönetimlerin şehir ekonomisine katkı sunan, ticari hayatı canlandıran, yatırım yapan, risk alıp istihdam oluşturan esnaf kesimine her zaman yol gösteren, teşvik eden bir bakış açısı geliştirmesi gerekir. Maalesef bu tabloyu Kemalpaşa'da göremiyoruz. Yerel yönetimlerin şehrin kültürel, sosyal kalkınması ve ekonomik kalkınmasında öncü rolü üstlenmesi gerekir. Aday olur ve halkımız görev verirse, ekonomik kalkınmanın önemli yapı taşlarından biri olan esnafın rakibi değil yardımcısı bir belediye olacak" dedi.

Göreve geldiklerinde Kemalpaşalıları yönetime dahil ederek ortak akıl neticesinde adımlar atılacağını söyleyen Nazım Aydın, "Kemalpaşalılar kapalı kapılar ardında 3-5 kişilik karar mekanizmalarından çıkan fikirleri, göstermelik hizmetleri, aldatmaca siyasetini istemiyor. Peki ne istiyor Kemalpaşalılar? Kemalpaşalılar yönetime katılmak istiyor. Fikirlerinin alınmasını, herkesi ilgilendiren konularda onaylarının alınmasını istiyorlar. Kemalpaşa'nın sorunlarını bilen, halkın içinden gelen birleştirici bir Belediye Başkanı göreve gelsin istiyorlar. Dolayısıyla Kemalpaşalılara verilen hizmet kalitesinin artırılması için halkın fikirleri, önerileri bizim için son derece önemli. Bu yüzden herkesi ilgilendiren projelerde vatandaşın onayı alınacak. Onaysız iş yapılmayacak. Bizim için bu da yetmeyecek, daha iyi hizmet sunabilmek için valilik, milletvekillerimiz, devlet kurumları ve sivil toplum örgütlerimizle koordineli çalışmalar yürüteceğiz. Kemalpaşa yönetimimizle bambaşka bir ilçe kimliğine kavuşacak" ifadelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi