İskender Dörtoluklar- CHP İzmir Kadın Kolları Kongresi'nden 90 delegenin oyunu alarak zaferle çıkan CHP İzmir'in yeni İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, bundan sonra yapmayı planladığı projeleri aktardı. 4 adaylı seçim yarışından başarıyla çıkan Utku, seçimin artık bittiğini bundan sonra dostluk sürecingin başladığını belirtti. Utku, ilk olarak bir ekip olmayı model aldıklarının altını çizerek, "Bu süreci bir ekip olarak yürüteceğiz. Ekip olmayı bir model alarak, örnek olacağız. Belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kollarımız ile birlikte kendimiz birşeyler yapıp, gösterecek ve öğreteceğiz. Partinin her kademesine eğitim vereceğiz. Ekip uyumunu tüm ilimize  yerleştirmek için çalışacağız. Daha sonraki ikinci önceliğimiz ise, kadınlarımızın herhangi bir görevden feragat etmeden, görevlerini her zamanki gibi yapmalarını sağlamak.Seçilen kadınları göstererek, kadınların seçilecek yerlerde olmaları ve seçilmeleri için çalışacağız. Hedef Ak Parti'yi silip süpürmektir. Kadınların bunun fazlasıyla yapacağına inanıyorum"açıklamasında bulundu.

Süreci başarıyla yürüteceğiz


Utku, yaşanan seçim maratonu ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu. Utku, "Tüm dostlarıma ve kız arkadaşlarıma seçim sürecinde bana sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Artık seçim bitti, dostluk süreci başladı.Bundan sonra hepimiz bir ekibin parçasıyız. Kongreye katılan tüm adaylar dört dörtlüktü. Aday olan arkadaşlarımdan herhangi biri, benimle çalışmak isterlerse memnin olurum. Onlarla, seçim süreci yaşamak benim için bir onur ve ayrıcalıktı. Ben çekirdekten CHP'liyim. Kadın kollarının da her aşamasında yer aldım. Partili dostlarım, kendi içlerinden olan  kız arkadaşlarından birini seçtiler. Süreci başarıyla yürüteceğiz" ifadesini kullandı.

Yerel seçime giden süreçte CHP İzmir'in yeni İl Başkanı Ali Engin ile beraber hareket edeceklerini  ifade eden Utku,"Biz bir ekibiz. Ali Başkan ile birlikte hazırlanıp, birlikte birşeyler yapacağız. Sadece Ali Başkan ile değil, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediye başkanlarımızla hareket edeceğiz. Hedefimiz fikrimizi iktidara getirerek, Ak Parti'yi silip süpürmektir" şeklinde konuştu.