AKP İzmir İl Başkanlığı, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda Pazar günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek 'Büyük İzmir Mitingi' için hazırlıklarını tamamlıyor. AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun şehrin dört bir yanına asılan ve icraatların anlatıldığı büyük afişler ve bayraklarla karşılanacağını söyledi.

Kutlu yürüyüşe bekliyorum

Büyük miting için üyelere gönderilmek üzere davet kartı hazırlatan Delican, 'AK Gönüllü kardeşim' diye başladığı sözlerine şöyle devam etti: '13 yıldır yaptığımız hizmetler, sizlerin inanç ve desteği ile Türkiye'ye istikrarı getirmiştir. Partimizin İzmir'de daha da güçlenmesi; sizlerin bu kutlu yürüyüşe katılması ve alana çıkması ile mümkündür. 24 Mayıs'ta gerçekleşecek İzmir mitingimizde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu karşılayıp, katılımınızı en iyi şekilde gerçekleştirerek partimize sahip çıkacağınıza inanıyorum.'

Çat kapı ziyaretler devam ediyor

Miting öncesi çat kapı ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek teşkilat mensupları ile bir araya gelen AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 'Seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. 24 Mayıs'ta gerçekleşecek büyük buluşmamız öncesinde ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek hem çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz, hem de istek ve taleplerini dinleyerek istişare yoluyla çözüme kavuşturuyoruz. Teşkilatlarımız her zamankinden daha heyecanlı ve istekli. Bu istek ve heyecanımızı Gündoğdu Meydanı'nda tüm Türkiye'ye duyuracağız. Buradan tekrar AKP'nin erdemini taşıyan tüm kardeşlerimi Pazar günkü büyük coşkumuza davet ediyorum' diye konuştu.