Prens Harry ile Meghan Markle, 2018 yılında görkemli bir törenle evlenerek tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Fakat bu masalsı düğün, beklenen gibi mutlu bir sonla sonuçlanmadı. Çift, kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşti ve kendi ayakları üzerinde durmak için farklı girişimlerde bulundu.

Kraliyet Ailesinden Ayrılış ve Yeni Hayat

Prens Harry ile Meghan Markle, 2020 yılında kraliyet görevlerinden ayrılma kararıyla tüm dünyayı şaşırtmıştı. Bu kararın ardından çift, oğulları Archie ile birlikte Meghan'ın memleketi ABD'ye taşındı. Santa Barbara'da lüks bir malikane satın alan çift, ikinci çocukları Lilibet'i de burada kucaklarına aldı.

Acun Ilıcalı Evleniyor Acun Ilıcalı Evleniyor

American Riviera Orchard: Reçelden Daha Fazlası

American Riviera Orchard, Meghan Markle'ın yeni kurduğu yaşam tarzı markası. Reçel, markanın ilk ürünü olsa da, ilerleyen dönemde kozmetik, kırtasiye, ev tekstili, mutfak gereçleri ve evcil hayvan ürünleri gibi farklı kategorilerde de ürünler sunmayı planlıyor.

Marka İsminin İlham Kaynağı

Meghan Markle, markasına yaşadıkları yer olan Montecito'dan ilham alarak "American Riviera Orchard" adını verdi. Montecito, "Amerikan Rivierası" olarak da biliniyor.

Ünlülerden Destek

Meghan Markle, reçellerini ilk etapta yakın arkadaşları olan Hollywood yıldızlarına gönderdi. Bu isimler de sosyal medya hesaplarından Markle'a teşekkür mesajları paylaşarak markaya destek oldular.

Kraliyet Ailesiyle İlişki

Kraliyet ailesinden ayrılma kararı ve sonrasında yönelttikleri eleştiriler ile gündemde sık sık yer alan çift, önemli ailevi olaylarda Londra'ya gitmeye devam ediyor. Harry, dedesi Prens Philip ve babaannesi Kraliçe Elizabeth'in vefatı ile babası Kral Charles'ın tahta çıkışı gibi önemli olaylarda Londra'da yer aldı. Son olarak da Kral Charles'ın kansere yakalandığını öğrenen Harry, onu ziyarete gitmiş ancak kısa süre sonra ABD'ye geri dönmüştü.

Editör: Nurican ALBAYRAK