Netflix Platformunda Göz Kamaştıran 3 Popüler Film! Netflix Platformunda Göz Kamaştıran 3 Popüler Film!

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla Survivor All Star'ın dün akşam yayınlandığı bölümde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan eleme potasına çıktı. Mücadelenin sonunda, Yaman Survivor All Star hayallerine veda etti. Yaman, gözyaşlarına boğuldu.

ELEME POTASINDA KIYASIYA MÜCADELE

Elemede ilk olarak Yunus Emre ve Yaman arasında düello yaşandı.  Mücadelenin sonunda eleme potasından kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında gerçekleşti. Özgür'ün elemeden kurtulmasıyla Batuhan ve Yaman arasında final mücadelesi yaşandı. Gecenin sonunda Survivor hayallerine veda eden isim Yaman oldu.

survivor all star

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

All Star’a gözyaşları ile veda eden Yaman, "Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor'a gelmekti" diyerek Atakan ve Hilmi Cem'e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, "Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor'ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Yaman'ın Ogeday’la paylaştığı, "Herkesin şampiyonu sensin" sözü ise eleme gecesine damga vurdu.

Kaynak: HABERLER.COM