TEKNOFEST, İzmir'de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Festivalin katılımcıları için İZBAN ve otobüs seferlerinde artış yapılacak.

Festival için ziyaretçilere, özellikle özel araç kullanmamaları ve raylı sistem, deniz yolu ve belediye otobüslerini tercih etmeleri öneriliyor. Ayrıca bisikletle de festival alanına ulaşmak mümkün.

İZBAN Seferleri Sıklaşıyor

İZBAN seferleri, Aliağa-Torbalı ve Torbalı-Aliağa hattında 12 dakikalık aralıklarla düzenlenecek. Bu seferlerle TEKNOFEST'e katılmak daha da kolaylaşacak.

Menderes'te Uçurtma Şenliği Rüzgarı! Menderes'te Uçurtma Şenliği Rüzgarı!

İZBAN Kullanıcılarına İpucu

İZBAN'ı Menemen yönünden kullanacak ziyaretçiler, Ulukent İstasyonu'nda inerek, 220 numaralı Ulukent - TEKNOFEST Festival Alanı ESHOT ring otobüslerini kullanabilirler. Alsancak yönünden gelecek ziyaretçiler ise Egekent İstasyonu'nda inerek, 219 numaralı Egekent - TEKNOFEST Festival Alanı ESHOT ring otobüslerinden faydalanabilirler.

Deniz Yolu Tercihi

TEKNOFEST'e deniz yoluyla gitmek isteyenler, Konak-Bostanlı deniz otobüsü hattını veya Alsancak-Bostanlı deniz otobüsü hattını kullanabilirler. Bu alternatif de ulaşımı kolaylaştıracak.

ESHOT Ring Otobüsleri Hizmette

Festival süresince ESHOT'un 218 numaralı Bostanlı İskele -TEKNOFEST festival alanı, 219 numaralı Egekent-TEKNOFEST festival alanı ve 220 numaralı Ulukent - TEKNOFEST festival alanı ring otobüsleri, sürekli seferlerle festival alanına ulaşım sağlayacak. Bu şekilde ziyaretçiler, festivalin tadını çıkaracakları ulaşım imkanlarına sahip olacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ