Yayın hayatını 23 yıldır sürdüren Haber Ekspres gazetesi, 1 Mart 2024 tarihinden bu yana yepyeni yüzüyle karşınızda.

Bu ay içinde 24. yılı hep birlikte kutlayacağız.
İşin içinde olanlar çok iyi     bilirler ki, yerel bir gazetenin yaşaması, özgürce haber vermesi çok kolay değildir.
Uzun uzun sorunlardan bahsetmek değil niyetim. 
İzmir medyasının çok yakından tanıdığı Eyüphan Gündoğdu ve eşi Dilek Köktaş Gündoğdu tarafından satın alındıktan sonra tarafsız, etkili ve ses getiren haberleri, dopdolu içeriği ile İzmir basın dünyasında tüm dikkatleri üzerine çeken Haber Ekspres gazetesinin kahramanları ile tanıştırmak istiyorum sizleri.
Serdar Ağır... Gazetemizin Görsel Yönetmeni. Çocukluğunu, meslekteki tüm aşamalarını biliyorum dersem yalan olmaz. İzmir’in en iyisi dersem ne o şımarır ne de biri karşı çıkar. Onunla öyle bir uyum içindeyiz ki, bu uyum birinci sayfamızın bu kadar çok beğeni kazanmasını sağlıyor. 
Hazırladığım her manşet haber onun sihirli elleriyle şekilleniyor sayfada.
Erol Yaraş, Ünal Ersözlü, gibi İzmir basınının önemli isimlerinden bu konuda aldığımız övgüler çalışma isteğimizi artırıyor.
Ünal Erszözlü’nün, “Nevzat, gazetenin başına geçtiğin günden beri izliyorum. Her şey mükemmel. Kutluyorum.” 
Erol Yaraş’ın, “Gazetenin değişimini keyifle izliyorum. Doğru yoldasınız...     Başarılar...”  cümleleri bizim için çok şey ifade ediyor.
Tabi ki gazete sadece birinci sayfadan ibaret değil. 
Birbirinden dolu içeriklerle hazırlanan iç sayfalarımızda görev yapan genç editör arkadaşlarımız, asla, gazeteci deyimiyle “Doldur boşalt” haberciliği yapmıyorlar.
Sorumlu Yazı işleri Müdürümüz Ramazan Aker, Haber Müdürümüz Ferhat Yiğit Adıgüzel ve Yazı İşleri Müdürümüz Mutlu Yılmaz, genç editörlerimiz, Meliha Ceylan, Tuğce Yerdelen, Simge Akbulut ve Hakan Baş ile birlikte sizlere en okunur sayfaları hazırlıyorlar.
Muhabirlerimiz Turgay Kılıç     ve Burcu Yanar, yaptıkları     özel haberlerle dikkatleri     üzerlerine çektiler bile.
Haber Ekspres yalnız değil bu arada. Uydudan yayına geçecek TV kanalımız için gün sayıyoruz. Radyo Pause zaten pek çok İzmirli  tarafından dinleniyor.
Haber Ekspres Web Sitesi günde 30-40 bin kişi tarafından takip edilmeye başlandı bile. 
Bütün bu, Haber Ekspres, Ege’den TV, Radyo Pause     ve Haber Ekspres Web         sitesini bünyesinde barındıran Karne Medya Grubu olarak gösterilen ilgi için Tüm     İzmirlilere teşekkür ediyoruz.
Sevgili İzmirliler... Biz sizlerle güçlüyüz.
Sizin bu bizden bir an olsun esirgemediğiniz desteğiniz sürdükçe, tarafsız, güçlü haberciliğimiz devam edecektir.
Hep birlikte, daha güzel,    daha güçlü İzmir için...