Etkinlikte, Emniyet Müdürü Celal Sel trafik kazalarının sebeplerine dikkat çekerken, yılın polis ve sürücülerine ödüller verildi. Ayrıca, öğrenciler trafik yemini etti.

"Trafik günlük hayatımızın bir parçasıdır"

Emniyet Müdürü Celal Sel, toplumun trafik kurallarına uyumu konusunda desteklerini beklediklerini vurgulayarak, "Her yıl düzenlenen Karayolları Trafik Haftası önemli bir fırsattır. Trafik, günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası ve yaşamın bir gerçeğidir. Kazaların çoğu dikkatsizlik, hız ve kural ihlali gibi önemli faktörlerden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle trafik kurallarına uymalı, dikkatli olmalı ve diğer sürücüler ile yayaların güvenliğini düşünerek hareket etmeliyiz. Trafik polisi olarak, her gün karşılaştığımız sorunlarla mücadele etmek için çaba gösteriyoruz. Ancak trafik güvenliği konusunda başarılı olabilmemiz için toplumun da desteğini ihtiyaç duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, trafik kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliğinin arttırılması için farkındalık oluşturuldu.

Bilim insanları gizemi çözdü! "O ağaçları koruyun" Bilim insanları gizemi çözdü! "O ağaçları koruyun"

Muhabir: HABER MERKEZİ