Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında temeli atılan merkezin inşaatı, beldedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için önemli bir adım olarak görülüyor. Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı gibi önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni, bölgedeki sağlık altyapısının güçlendirilmesine önemli bir katkı sağladı.

Bb29D4F6 89A2 4De5 827A 6F57C9A3C05C

İzmir'de 19 Mayıs coşkusu meydanlara taştı İzmir'de 19 Mayıs coşkusu meydanlara taştı

Hayırsever iş insanı İbrahim Özdurakoğlu'nun katkılarıyla hayata geçirilen merkezin açılış töreninde konuşan Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Ulucak beldesindeki nüfus artışıyla beraber sağlık hizmetlerine olan talebin de arttığını belirtti. Bu bağlamda, mevcut sağlık merkezinin kısıtlı imkanlara sahip olması sebebiyle yeni bir aile sağlığı merkezi ihtiyacı ortaya çıktığını ifade etti. Sarı, yeni merkezin 7 hekimli bir yapı olacağını ve bölgedeki sağlık hizmetlerine önemli bir katkı sunacağını dile getirdi.

Kemalpasa Ilcesinde Aile Sagligi Merkezinin T 16163051 Amp

İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş da yaptığı konuşmada, bölgeye kazandırılan yeni sağlık tesisinin, İzmir'e kazandırılan özellikli sağlık tesislerinin yenilenmesi çabalarına bir örnek teşkil ettiğini vurguladı. Erkuş, Hayırsever İbrahim Özdurakoğlu'nun sağlık alanındaki desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber Ulucak Husniye Ibrahim Ozdurakoglu Aile Sagligi 25209 1086

Yaklaşık 270 metrekare alana inşa edilen merkez, 653 metrekarelik kullanım alanıyla bölge halkına geniş kapsamlı sağlık hizmetleri sunacak. 3 katlı merkezde, 7 doktorun yanı sıra acil müdahale odası, emzirme odası, mutfak, engelli ve engelsiz tuvaletler, doğalgaz ve jeneratör gibi olanaklar da bulunacak.

Ulucak Beldesi'nde hizmete girecek olan 'İbrahim-Hüsniye Özdurakoğlu Aile Sağlığı Merkezi', Valilik makamı tarafından belirlenecek tarihte resmi olarak açılacak ve bölge halkının hizmetine sunulacak.

Editör: Sedef Didem Ezme