Erçetin, geçtiğimiz haftalarda eşinden şiddet gördüğünü ve boşanma davası açacağını belirtmişti. Miami'de yaşayan Erçetin, eşinin ani ölümüyle sarsıldı ve sosyal medya hesabından "Acım çok büyük" ifadelerini kullandı.

Yeşim Erçetin, bir süre önce eşinden şiddet gördüğünü sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle duyurmuştu. Eşinin kumar oynadığını ve bu yüzden şiddet gördüğünü belirten Erçetin, boşanma davası açacağını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, evliliğinin ardından Miami'ye yerleşmiş ve burada doğum koçluğu yapmaya başlamıştı. Ancak şiddet olayının ardından arkadaşının evine sığındığını ve boşanma davası açacağını ifade etmişti.

Çağla Şikel hayranlarını inandırmak için ayaklarını paylaştı! Çağla Şikel hayranlarını inandırmak için ayaklarını paylaştı!

Erçetin, eşinin ani ölümüyle sarsıldı ve sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. "Yeminimizi tuttuk, iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik. Canım kocam, gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu…" diyerek eşine veda etti ve taziye için arayanlara teşekkür etti. Ancak bazı takipçileri, şaşırtıcı bir şekilde, "Hani dayak yiyordunuz, anlamadım?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Editör: Sedef Didem Ezme