Ünlü Haberleri

ünlü haberleri ve güncel ünlü gelişmeleri, ünlü ile ilgili tüm video, ünlü fotoğrafları ve ünlü haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ÜNLÜLER

Ünlü gazeteci Güneri Civaoğlu, İstanbul'daki Cipriani restoranında dengesini kaybederek düşmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

ÜNLÜLER

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

MANİSA

Manisa'da turizm potansiyelini artırmak amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projeleri yerinde inceleyen Manisa Valisi Enver Ünlü, beraberindeki Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir...

ÜNLÜLER

Ünlü oyuncu Özgü Namal, yeni film projesi için büyük bir imaj değişikliğine giderek hayranlarını şaşırttı.

ÜNLÜLER

Kocaeli'de trafik kazası geçiren ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin, hastaneye kaldırıldıktan sonra sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

ÜNLÜLER

Sosyal medya fenomeni Marul Kafa (Mehmet Yıldırım), annesinin vefat haberiyle sevenlerini yasa boğdu.

ÜNLÜLER

Sanatçı Hayko Cepkin, cumartesi günü gerçekleşecek olan Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı ile çakışan konserinin saatini bir hayranının isteği üzerine değiştirdi.

ÜNLÜLER

Ünlü manken ve sosyal medya fenomeni Deniz Akkaya, Miray İpekler'in şikayeti üzerine hakkında çıkarılan yakalama kararıyla gündeme geldi.

ÜNLÜLER

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

ÜNLÜLER

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü oyuncu Matthew Perry'nin serveti ve ölümüne dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

ÜNLÜLER

Ünlü şarkıcı İrem Derici, konser yoğunluğundan sonra tatile çıkmaya karar verdi.

ÜNLÜLER

Ünlü şarkıcı Katy Perry, Türk hayranlarına büyük bir müjde vererek Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Yandex.Metrica