31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı, ünlülerin de sandık başına gelmesiyle doruk noktasına ulaştı. Ünlü isimler, vatandaşlık görevlerini yerine getirirken renkli görüntüler oluşturdu.

Milano'da Gece Yarısından Sonra Dondurmanız Elinizde Kalabilir! Dondurma ve Pizza Yasak mı Oluyor? Milano'da Gece Yarısından Sonra Dondurmanız Elinizde Kalabilir! Dondurma ve Pizza Yasak mı Oluyor?

Gülşen Bubikoğlu: "Hayırlı Olsun İnşallah"

Gülşen Bubikoğlu, oy kullanmak için Beykoz'daki Sedat Simavi Ortaokulu'na gitti. Saat 11.45'te okula ulaşan Bubikoğlu, 1290 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanırken "Hayırlı olsun inşallah" diyerek temennisini dile getirdi.

Aleyna Tilki: Ailesiyle Birlikte Sandıkta

Pop müziğin genç ve başarılı ismi Aleyna Tilki, ailesiyle birlikte oy kullanmak için sandığa gitti.

Cemre Kemer: İlginç Anlar Yaşandı

Oy kullanmaya gidenler arasında olan Cemre Kemer, karnının burnunda olmasına rağmen sandığa gitti. Merdivenleri zorlukla çıkarak oy kullanırken ilginç anlar yaşadı.

Cem Yılmaz: Espiri Rüzgarı Estirdi

Komedyen Cem Yılmaz, oyunu Levent'teki Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Gazetecilere espri dolu cevaplar vererek gülümsemeleri sağladı.

Hande Erçel ve Diğer Ünlülerin Mesajları

Oy kullanan ünlüler arasında Hande Erçel, Candan Erçetin, İclal Aydın, İlker Aksum, İbrahim Kutluay, Gökçe Bahadır, Beren Saat, Kenan Doğulu, Saba Tümer, Melek Baykal, Berrak Tüzünataç, Nurgül Yeşilçay, Serenay Sarıkaya, Murat Boz, ve Zeynep Bastık yer aldı.

Editör: Nurican ALBAYRAK