Koç Burcu ; Tutulma sizi biraz yordu en çok migren atakları ya da baş ağrısı olarak. Maddi gelir gider dengesine dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ufak kazalar, sakarlıklar söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ; Kendinize ve geçmişe odaklandığınız bir gün yaşıyor olabilirsiniz. Geçmişten gelen yarım kalan işler, eski sevgili, eski ortaklar var ise bunlarla karşılaşma ya da haber alma durumu söz konusu olabilir.

İkizler Burcu ; Seyahat planları hazır kısa süreli yolculuklar sizi bekliyor. Sosyalleşmek istediğiniz bir gündesiniz. Merkür hala retro da iletişimde yanlış anlamaktan ve yanlış anlaşılmaktan kaçının.

Yengeç Burcu ; Evde oturmakla seyahat etmek arasında kalmış olabilirsiniz. Yarım kalan işleriniz kafanızı kurcalıyor. Tatil sonrası planlarınızı şimdiden hazırlayın.

Aslan Burcu ; Yurt dışı planları yapılmış. Tatil sonrasına kariyer hedefleri konulmuş. Aslan burçları artık kararlı.

Başak Burcu ; Üçüncü kişiler ile ilgili problemler canınızı sıkabilir. Seyahat planlarınıza bile engel teşkil edebilir. Duyduklarınızı iyi değerlendirin yanlış yönlendiriliyor olabilirsiniz.

Terazi Burcu ; Partnerinize odaklı bir gündesiniz. Bugünün enerjisini partneriniz ya da ortağınız ya da en yakın arkadaşınız şekillendirecek. Tutulma sizi de bel ve eklem ağrıları ya da mide ağrıları ile yormuş olabilir.

Akrep Burcu ; Tatile giriyoruz ama aklınız hala işte yarım kalan işlerinizi tamamlamak istiyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu ; Çocuğunuza ya partnerinize odaklanmış olabilirsiniz. Birlikte eğlenceli vakit geçirme ya da onun için hediye seçme çabasına girmiş olabilirsiniz.

Oğlak Burcu ; Aileyi bir arada tutma çabası içerisindesiniz ve bununla ilgili planlar yapıyor olabilirsiniz. Dengeyi sağlamak sizin elinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz.

Kova Burcu ; Yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle ilgili planlar yapabileceğiniz bir gün. Aklının hala işte kalmış olabilir. Tatil planlarınızı erteleyebilirsiniz.

Balık Burcu ; Duygular da derinleşme, hassasiyet söz konusu olabilir. Derin geçmişlere gidebilirsiniz. Sağlığınıza  da dikkat etmelisiniz.