Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Konak Belediyesi Altınordu Kadın ve Erkek Hentbol Takımları ile Voleybol Takımı ve Konak Belediyesi Altay kadın Basketbol Takımı şampiyonluk kupalarını aldı, 19 Mayıs’ı Başkan Tartan’la birlikte kutladı. Fuar Evlendirme Dairesi’nde bir araya gelen ekipler, hem kupa sevincini hem de 19 Mayıs heyecanını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la paylaştı.

Şampiyon takımları kutlayan Başkan Tartan, Türkiye’de hemen her branşta kazandıkları şampiyonluk ve kupalarla en başarılı kulüp olduklarını hatırlatarak “Konak Belediyesi Spor Kulübü bu yıl Türkiye’deki en başarılı kulüp oldu. Gençlerimiz 19 Mayıs’ta en büyük ödülü 5 kupayla bize verdiler. Bundan sonra da aynı başarı çizgisini yükselterek devam edeceğiz” dedi.

Konak Belediyesi sporcuları sevgilerini, tüm takımların ve Başkan Tartan’ın fotoğraflarının bulunduğu panoyu armağan ederek gösterdi.

Altay Konak Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 22-27 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da gerçekleşecek maçlarda kulübün 5’inci kupasını İzmir’e getirmek için mücadele edecek. Takım,  6’lı finale lider olarak çıktı. 

Altınordu Konak Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü Aykut Lale:
“19 Mayıs bizim için en önemli gün çünkü biz sporcuyuz. Konak Belediye Başkanımız Hakan Tartan’ın desteğiyle  uzun bir yolculuk sonunda Lig’e çıktık. Amacımız daha iyisini yapmak. İzmir’de sporun kalkınması gerektiğini düşünüyorum ve bunun adına biz takım olarak bir katkıda bulunduysak ne mutlu bize.”

Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı Antrenörü Hüseyin Tavur:
“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında, Gençlik Haftasında Başkanımız Hakan Tartan’a teşekkür etmek için buradayız. Kadınlara değer verilmeyen bir toplumda kadınlara pozitif ayrımcılık yapan bir başkanımız olduğu için de ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Altınordu Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Melih Dülgerkaraoğlanoğlu:
“Bizim branşımız bu sene Başkanımız sayesinde açıldı. Hakan Tartan İzmir için, İzmirli gençler için çok önemli bir insan. Kendisine sonsuz teşekkürler sunuyoruz.”

Altınordu Konak Belediyesi Erkek Hentbol Takımı Antrenörü İhsan Okumacı:
“Biz bu yıl sezona şampiyonluk parolasıyla çıktık. Hakan Tartan’ın desteğiyle kurulan bir takımız. Genç bir kadroyla yarıştık ve ligi şampiyon tamamladık. Ayrıca yıldız ve gençlerde de İzmir şampiyonu olduk.”
Editör: Haber Merkezi