Toplamda 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 194 zehir taciri ve sokak satıcısı da operasyonlar neticesinde yakalandı. Özellikle Ankara'da 40 kilogram esrar ve 6 şüpheli ile İstanbul'da 7 kilogram kokain ve 1 şüpheli ele geçirildi.

Bu operasyonlar, ülkenin uyuşturucuyla mücadelesindeki kararlılığın bir göstergesi olarak nitelendiriliyor. Emniyet birimlerinin ve jandarmanın koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen bu operasyonlar, toplumun huzur ve güvenliğine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bakan Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Jandarma tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkoçelik-13' Operasyonlarında; 45 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 194 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Uyuşturucu satıcılarının aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Babasını 28 yerinden bıçaklayan sanığa ağırlaştırılmış müebbet istendi Babasını 28 yerinden bıçaklayan sanığa ağırlaştırılmış müebbet istendi

Kaynak: DHA