Mehmet Şakir Başak'ın Radyo Pause’da gündem olan “hain” açıklaması
Mehmet Şakir Başak'ın Radyo Pause’da gündem olan “hain” açıklaması
İçeriği Görüntüle

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Kabaktepe, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Anayasa Mahkemesi'ne 'Belediyeler anaokulu açamaz, açmamalı' başvurusu yapan ve yasak getiren AK Parti değil, CHP'dir" dedi.

"Her şey yalan, her şey sahte"

Kabaktepe, söz konusu konunun kreş değil, anaokulu olduğunu vurgulayarak, "Her şey yalan, her şey sahte. Her şey algı, her şey manipülasyon" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu'na yönelik eleştirilerine devam eden Kabaktepe, şunları söyledi: "Duaya kalkmanın adı istihare değil, teheccüd. İstanbul'da asıl mesele sahte gündemler değil, çöken ulaşım, ulaşamayan İstanbullu ve çürüyen şehir. Sayın İmamoğlu, artık algı ve yalan siyasetine son vermeniz ve ahlaksız siyasetten vazgeçmeniz gerekiyor."

Kaynak: AA