Esin Gençel- CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, "CHP Karşıyaka İlçe Örgütü Karşıyaka Halkını Dinliyor" projesini Goncalar mahallesinde düzenlediği toplantı ile başlattı. Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay, 25 mahallede bu toplantıların gerçekleşeceğini belirterek, "Belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimizle beraber çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Biz koltuklarımıza oturmak için gelmedik. Çalışmak için bu koltuklarda oturuyoruz. Biz mahallelerimize hesap vermeye gidiyoruz" diye konuştu.

Eksiklikleri anında gideriyoruz


Karşıyaka ilçe örgütü olarak yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını belirten Alabay, "Karşıyaka'da toplam 37 meclis üyesi var. Bu 37 meclis üyesinden 34'ü CHP'li. 7 il genel meclisi üyemiz var. Belediye meclis üyelerimiz muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Eksikleri tamamlıyoruz. İhalesiz yapılacak eklikleri anında gideriyoruz" dedi.

Sandıktaki oyu bileceğiz

Üye ve parti okulu çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Alabay, "Parti okulundaki eğitimlerimiz başladı. Sandık çalışmalarımızı, mahalle sorumlularını belirledik. Her sandığa 3 tane arkadaşımızı görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız sadece sandık başında durmayacaklar. Her sandık sorumlu sandığında bulunan 300 partilimiz ya da başka partiden seçmenlerimizle gidip tanışacak, partimizi, belediyemizi ve yapacaklarımızı anlatacak. Seçimlere giderken her sandıktan nasıl bir oy alacağımızı aşağı yukarı bileceğiz. O sandıktaki CHP oyunu yükseltmeye için çalışacağız. 25 mahalle 2 köyümüz var. 864 sandığımız var ancak gelecek seçimde sandık sayımız da artacak. Biz inandık Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmak için yola çıktık" diye konuştu.

Kardeş mahalle projesi

'Karşıyaka İzmir'in kalbi, İzmir Türkiye'nin kalbi ' diyen Alabay, en büyük hayalinin Türkiye'yi Karşıyaka ve İzmir gibi yapmak olduğunu ifade etti. Alabay, "Mahalle çalışma grupları oluşturduk. Bir ordu, tim kurduk. Gençlerle ilgili mahallelerimizde devam eden projelerimiz var. Kadın kolu başkanımız ve kadınlarımızla beraber bütün mahallelere kadın çalışma grubu oluşturdular. Ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Vatandaşımızın dertlerine ortak oluyorlar, onlara yardım ediyorlar. Kadın kollarımız kardeş mahalle projesini hayata geçirdi. Biz kadınlarımızla beraber kardeş mahalle projesi gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımız farklı mahallelerdeki kadınlarımızla iletişim kuracaklar, farklılıklar ortadan kalkacak Çok başarılı bir seçim atmosferi geçireceğimize inanıyorum. Karşıyaka İzmir'in kalbi, İzmir Türkiye'nin kalbi. Biz bunu başaracağız. Biz buradan kıvılcımı her yere yansıması için yakacağız" dedi.

Hedef yüzde 75

Yerel seçimlerde yüzde 75 oy hedeflediğini belirten Alabay, "Geri kalan yüzde 25 oyada ortağım. Bu hedefimden hiç vazgeçmedim. Zaten hedefi olmayan, hayali olmayan, başarma gücü olmayanların bu koltuklarda oturmamaları lazım. Bizim hayalimiz var. Biz CHP olarak iktidar olmak istiyoruz" dedi.

CHP'ye ulaşmak çok kolay


Alabay, kendilerini ulaşmak isteyen herkesin CHP'nin internet sitesinde bulunan cep telefonu numaralarından kolayca ulaşabileceğini söyleyerek, "Bu uygulama sadece CHP'ye ait. CHP ilçe başkanlarımız, yönetim kadememizin cep telefonlarını internet sitemizden kolayca bulup bize ulaşabilirler. Hem de bütün vatandaşlarımıza kartlarımızı veriyoruz. 24 saat bize ulaşabilirler. Telefonlarımız hiç kapanmıyor" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi