Rüzgarın egemen sörf cenneti Foça! Rüzgarın egemen sörf cenneti Foça!

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi Kovanlı mevkinde ikincisi düzenlenen yağlı güreşlere, 71’i başpehlivan olmak üzere toplamda 1004 güreşçi katıldı. Güreşseverlerin büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, güreş heyecanı doruk noktaya ulaştı.

Manavgat Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz, turnuvada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Zorlu mücadelelerde rakiplerini tek tek mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Cengizhan Şimşek’i yenerek başpehlivan unvanını kazandı. Bu zaferle birlikte Ali Gürbüz, Manavgat Belediyesi adına katıldığı ilk güreş organizasyonunda şampiyonluk elde etmiş oldu.

Başpehlivan Gürbüz, kazandığı başarı sonrasında Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya teşekkürlerini iletti. Kendisine sağladığı destek için başkanıyla gurur duyduğunu belirten Gürbüz, “Burada kazanmak moral ve motivasyon açısından çok önemliydi. Kıymetli başkanımın desteğini her zaman arkamızda hissettik” dedi. Ayrıca önümüzdeki hafta düzenlenecek Manavgat Güreşlerinde hem takım hem de bireysel olarak kürsü yapmayı hedeflediğini sözlerine ekledi. Tüm güreşseverleri 10-11-12 Mayıs’ta Manavgat’a davet etti.

Editör: Egemen Sayın