Tamir için getirilen araç marşa basınca alev aldı Tamir için getirilen araç marşa basınca alev aldı

Ankara'nın Kalecik ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti. Kaza, Ankara-Çankırı karayolu Kırıkkale Kavşağı'nda gerçekleşti ve kazanın ardından acı haber, aile ve yakınlarını derin bir yasa boğdu.

Kaza anı ve detaylar

Olay, B.E. yönetimindeki 18 AAT 810 plakalı Honda marka araç ile Fatih Demirtaş’ın kullandığı 06 DM 9170 plakalı Toyota marka otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, kazanın ardından yapılan incelemelerle olayın detayları ortaya çıktı.

Ankara'nın Kalecik Ilçesindeki Trafik Kazasında 4 Kişi Hayatını Kaybetti (2)

Hayatını kaybedenler

Kaza sonucunda, sürücü Fatih Demirtaş ile eşi Ayşe, oğlu Duhan Emir Demirtaş ve kayınvalidesi Leyla Atak yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Emir Demirtaş ise Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Cenaze töreni

Meydan gelen kazanın ardından, hayatını kaybedenlerin cenazeleri Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Arbişli köyüne getirildi. Cenaze namazı, öğle vakti köy camiinde kılındı. Aile dostları, akrabalar ve köylüler, kazada hayatını kaybedenleri son yolculuklarında yalnız bırakmadı. Tören sırasında duygu dolu anlar yaşandı ve kalabalık, acılı aileye destek olmak için bir araya geldi.

Kaynak: İHA