Antalya'nın Kepez ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki genç cadde üzerinde karşılaşınca tartışmaya başladı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Sergen Çoban (21), Bilal A. tarafından 8 kez bıçaklanarak ağır yaralandı.

Sergin Çoban ve Bilal A. arasında daha önce yaşanan bir husumet, dün akşam saatlerinde cadde üzerinde tekrar patlak verdi. İki genç arasında başlayan sözlü tartışma, hızla şiddetli bir kavgaya dönüştü. Bilal A., yanında taşıdığı bıçakla Sergen Çoban’a 8 kez bıçak darbesi vurdu ve olay yerinden kaçtı.

Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bilal A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu, şüphelinin Manavgat’a kaçtığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan takip sonrası, Bilal A., gece saatlerinde Side Jandarma Karakolu’na teslim oldu. Saldırganın yanında suç aleti olarak kullandığı bıçak da ele geçirildi.

Kaynak: İHA