İzmir’in 13 yıl aradan sonra Sultanlar Ligi’ne yükselen takımı Aras Kargo Spor Kulübü, yarın ilk iç saha maçında Galatasaray ile karşılaşacak. İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, hakemler Ferhat Büyükpamukçu ve Eyüpcan Kayışoğlu yönetecek.

Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle bilet hediyesi

Karşılaşmanın biletleri, 1'inci kategori ve deplasman tribünü için 300 TL, 2'nci kategori için ise 150 TL'den satışa sunuldu. Ayrıca, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle kulübün sosyal medya hesabına yorum yapan ilk 250 kız çocuğuna bilet hediye edileceği duyuruldu.

Fenerbahçe’de Roma maçı öncesi sistem değişikliği
Fenerbahçe’de Roma maçı öncesi sistem değişikliği
İçeriği Görüntüle

I Z M I R D E 13 Y I L S O N R A S U L T A N L A R L I G I H E Y 364359 100653

Sezona deplasmanda Eczacıbaşı'na 3-0 mağlup olarak başlayan İzmir ekibi, ilk hafta Vakıfbank'ı 3-0 yenen güçlü rakibi Galatasaray karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Kaynak: DHA