Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Aydın'daki doğalgaz tesisatçıları, artan taleple birlikte yoğun bir çalışma dönemine girdi.

Güçlü yol partısı 1.yılını kutladı
Güçlü yol partısı 1.yılını kutladı
İçeriği Görüntüle

Aydınlı ustalardan Ahmet Sözbir, doğalgaz kullanımının son dönemlerde daha cazip hale geldiğini belirterek, bu durumu şöyle açıkladı:

“Aydın gerek ılıman yapısı gerekse tarımın yoğun olması nedeniyle özellikle odun yakılarak ısınmanın hem cazip ve hem yoğun olduğu bir il idi. Ancak son zamanlarda kömür ve odun fiyatlarındaki artış vatandaşın tercihini değiştirdi. Bunun yanında Aydın'ın Köşk ilçesi başta olmak üzere Koçarlı ve çevre ilçelerin doğalgaz kavuşması ile doğalgaz tesisatçılarının işi oldukça yoğunlaştı. Kış aylarının yaklaşmasından dolayı bizler de adeta zamanla yarışıyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ