Büyükşehir meclis üyeleriyle birlikte gerçekleşen bu ziyarette Ergin, Ayvalık'ın öncelikli ve uzun vadeli çözüm bekleyen projelerini dile getirdi.

Bergama Belediyesi "Orman Benim" Kampanyasıyla Yangın Önlemlerini Artırıyor Bergama Belediyesi "Orman Benim" Kampanyasıyla Yangın Önlemlerini Artırıyor

Başkan Mesut Ergin'in BASKİ Su ve Kanalizasyon, Ulaşım, Kent Estetiği ve Fen İşleri daire başkanları ve yöneticileri ile katıldığı toplantıda, Ayvalık'ın altyapı sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Özellikle altyapı, arıtma ve sulama gibi temel ihtiyaçlar üzerine yapılabilecek çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Ergin, Başkan Ahmet Akın'a desteklerini iletti.

Ayvalık Balıkesir Büyükşehir E Ahmet Akın Başkanımız Ile Artık Çok Yakın (8)

Başkan Mesut Ergin, yaptığı açıklamada, "Ayvalık'ın uzun yıllardır çözüm bekleyen altyapı sorunlarını masaya yatırdık. Fen işleri, ulaşım çözümleri ve kent estetiğine dair yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Ahmet Akın başkanımızın Balıkesir'e ve kentimize yapacağı önemli projelerinde her daim yanındayız. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin Ahmet Akın başkanımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Ekspres